Aaron Van de Winckel is tot vandaag de dirigent van ons Instaporkest en de Jeugdharmonie. Deze combinatie is niet altijd eenvoudig, waardoor Aaron besloten heeft om op termijn afscheid te nemen van het instaporkest. De harmonie heeft hier begrip voor en is blij dat hij een warme overdracht wil doen. De harmonie gaat dus samen met het jeugdbestuur op zoek naar een nieuwe dirigent  en hoopt die op het eerste weekend van december – wat traditioneel ons ceciliaweekend is –  te kunnen aankondigen.
g
De kandidaat-dirigent heeft een masterdiploma in een artistieke professionele opleiding (muziek) en heeft hierbij het diploma van de SLO erbovenop of de intentie om dat te behalen. Hij/zij moet eerst en vooral gedreven zijn om te werken met beginnende muzikanten vanaf de leeftijd van 10 jaar. Het engagement gaat verder dan de repetitie op zondag van 11 tot 12.15 uur! Partituren voorbereiden, muzikanten enthousiasmeren, deelnemen aan de vergaderingen van het jeugdbestuur en aan de activiteiten van de jeugdharmonie zitten onlosmakelijk in de opdracht vervat.
g
Ben je zelf kandidaat of ken je kandidaten? Een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV mag gericht worden aan voorzitter@stececilia-zele.be en dit ten laatste op 23 oktober 2020. Alle andere inlichtingen via hetzelfde adres.