Loading...

Jonge muzikanten die meer dan drie jaar een blaasinstrument of slagwerk bespelen worden in de Jeugdharmonie met open armen ontvangen. Wekelijks, telkens op vrijdagavond, werkt de Jeugdharmonie aan een boeiend repertoire.

Muziek én vrienden

Maar, er is meer. Jaarlijks staan een weekend, een kamp en tal van vrijetijdsactiviteiten gepland. Voor wie muziek én tegelijk vrienden wil maken biedt de jeugdharmonie de uitgelezen kans.

De jeugdharmonie is een zalige bende met geweldige muzikanten die een voor een een gouden hart hebben. Wat wil je nog meer van een orkest?

Valerie Pieters, Saxofoon

De jeugdharmonie is echt megatof! Samen muziek maken, samen op kamp gaan, samen spaghetti eten,… We zijn een toffe groep die ons keiveel amuseert!

Emma Swartelé, Klarinet

De jeugdharmonie is een orkest dat geweldige muziek maakt en daarbuiten worden er ook leuke activiteiten georganiseerd, we gaan bijvoorbeeld elk jaar op een superleuk kamp!

Free Picqueur, Klarinet

Op de jeugdharmonie is het altijd feest! Leuke liedjes, toffe bende en veel gelach. Ook de kampen zijn echt de max. Elke vrijdag komen we met plezier repeteren!

Delphine Schepens, Slagwerk

De Jeugdharmonie is een super bende waarin je volledig jezelf kan zijn. Iedereen geeft het beste van zichzelf wat telkens weer tot een muzikaal toppunt leidt. Fantastisch toch?

Hendrik Van den Bossche, Trompet

Spelen met zo een toffe bende, waar we samen leuke muziek mee maken, het kan niet beter. Een plezante ontspanning op vrijdagavond!

Nick Van Kerckhove, Slagwerk

Dirigent Aaron Van de Winckel

Dirigent Pieter Corten

Aaron Van de Winckel (Lochristi, °1996) begon op 8-jarige leeftijd met notenleer- en klarinetlessen in de muziekschool van de Koninklijke Harmonie ‘Willen is Kunnen’ Lochristi. Twee jaar later zette hij zijn opleiding verder aan de Academie voor Podiumkunsten Gent in de klas van Leen Raes. In 2014 behaalde Aaron een mooie ereplaats in de finale van de VLAMO-solistenwedstrijd in het Lemmensinstituut in Leuven.

In datzelfde jaar vatte hij ook zijn studies aan in het conservatorium van Gent, waar hij les krijgt van Eddy Vanoosthuyse en Danny Corstjens. Ook volgt hij lessen orkestdirectie bij Dimitri Bracke en Bart Picqueur. In de lente van 2015 werd Aaron onderdirigent in zijn thuishaven Lochristi en sinds 2016 is hij ook dirigent van het instaporkest in Zele.

Repetities

De repetities van de jeugdharmonie gaan door op vrijdagavond van 19.30 tot 22 uur in de parochiezaal of de kerk van Zele-Durmen, Durmen 178.

Graag meespelen ?

Neem contact via jeugdbestuur@stececilia-zele.be of via dit contactformulier.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer